Το παιδί Λέων

Το παιδί Λέων έχει πολλούς φίλους, που κινούνται κυκλικά γύρω του, όπως οι πλανήτες γύρω από τον ήλιο. Είναι ένα παιδί υπό την επιρροή του ήλιου, αλλά από νηπιακή περίοδο δείχνει ένα ένστικτο να κυριαρχεί στον κύκλο του: οι γονείς του θα πρέπει να του χαλιναγωγούν τα χαρακτηριστικά του αυτά. Οι αδελφοί και οι αδελφές υπακούουν το μικρό Λέοντα, άσχετα αν αυτοί είναι μικρότεροι ή μεγαλύτεροι από αυτόν.

Το κορίτσι Λέων είναι πολύ περήφανο για την εμφάνιση της και αγαπά τις κούκλες, γιατί της αρέσει να ασχολείται με το ντύσιμο τους. Από πολύ μικρή ηλικία, δείχνει δυνατό χαρακτήρα και πολύ θετικές ενδείξεις για τις μελλοντικές της ικανότητες. Είναι γεννημένο ηθοποιός και στο σχολείο θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στη θεατρική παράσταση για την γιορτή της ημέρας των γονέων.

Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο αυτό, δεν είναι καλοί μαθητές. Αναβάλλουν το διάβασμα που τους αναθέτει το σχολείο για το σπίτι, όσο το δυνατό περισσότερο και δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται γι' αυτό νωρίτερα από τους διαγωνισμούς. Όμως, συνήθως, καταφέρνουν και φθάνουν στις εξετάσεις πανέτοιμοι. Η αιτία είναι ότι στην περίοδο των εξετάσεων δεν έχουν άγχος και, σε πείσμα των ελλείψεων, καταπλήσσουν με εκείνα που είχαν μάθει στο σχολείο. Μετά από αυτά, ο υπερήφανος Λέων θα ήταν αδύνατο να παραδεχτεί ότι είναι κατώτερος από τους συμμαθητές του στην τάξη.
Το κορίτσι Λέων είναι πολύ ελκυστικό στο αντίθετο φύλο, ακόμα και σε πολύ μικρή ηλικία. Αλλά, σε νεαρή ηλικία τα αγόρια εκτιμούν λιγότερο τα προσόντα της απ’ ότι αργότερα, την προκαλούν και μερικές φορές την πειράζουν με αστεία, αλλά όχι υπερβολικά γιατί όταν θυμώνει μοιάζει περισσότερο με τίγρη, παρά με κορίτσι.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα