Η γυναίκα Ταύρος

Καλλίγραμμη στα νιάτα της, μπορεί όμως να παχύνει με τα χρόνια. Μια και ο πλανήτης που κυβερνά τον Ταύρο είναι η Αφροδίτη, είναι σίγουρα όμορφη – και πάντα γοητεύει το αντίθετο φύλο. Η γυναίκα Ταύρος είναι αισθησιακή, της αρέσει να κάνει έρωτα και η αισθησιακή ικανοποίηση είναι γι' αυτήν βασικό στοιχείο ενός πετυχημένου γάμου. Αυτό που θα την στενοχωρήσει πιο πολύ απ’ όλα είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος από τη μεριά του άνδρα της. Αν μια γυναίκα Ταύρος στραφεί αλλού για παρηγοριά, να είστε σίγουροι ότι δεν θα φταίει αυτή. Είναι από τη φύση της πιστή, αλλά ταυτόχρονα, δεν ανέχεται να μην εκτιμά ο άνδρας της τα σωματικά της προσόντα – σε μια τέτοια περίπτωση, φροντίζει να του δείχνει πόσο τα εκτιμάνε οι άλλοι.

Η γυναίκα Ταύρος σαν νοικοκυρά βαριέται συχνά. Συνήθως, αναβάλλει τις μονότονες, κουραστικές δουλειές. Είναι όμως καλή οικοδέσποινα και προσφέρει γενναιόδωρα φιλοξενία στους καλεσμένους της.

Όποτε δεν είναι στα κέφια της, φτάνει λίγη μουσική για να αποκτήσει πάλι την συνηθισμένη καλή της διάθεση. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν και μια δυο γουλιές από το κατάλληλο ποτό. Ξέρει κι αυτή να εκτιμά την ευεργετική δράση ενός ποτού και της αρέσει, συνήθως, ένα απεριτίφ πριν από το δείπνο. Γι' αυτό, αν ζείτε με μια γυναίκα Ταύρο, πιείτε ένα ποτό μαζί της γυρίζοντας από τη δουλειά σας κάθε βράδυ. Διαθέστε της όμως πολύ χρόνο να ετοιμαστεί, αν σκοπεύετε να βγείτε μαζί της έξω: της είναι αδύνατο να ετοιμαστεί βιαστικά. Μην στενοχωριέστε όμως: το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει για τις ώρες που περιμένατε.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα