Η γυναίκα Δίδυμος

Είναι μια γλυκύτατη σύζυγος – αρκεί ο άνδρας της να θέλει για το σπίτι του την τέλεια νοικοκυρά. Κάνει βέβαια, τις δουλειές του σπιτιού με το δικό της σύστημα: θα στοιχίσουν ακριβά στο σύζυγο της όλα όσα της χρειάζονται για να νοικοκυρέψει το σπίτι της γρήγορα και όπως θέλει αυτή. Δεν της αρέσει να χάνει χρόνο για να μαγειρεύει, αλλά, από την άλλη μεριά, είναι πάντα έτοιμη να καλωσορίσει επισκέπτες στο σπίτι της, ακόμη κι αν αυτό δεν είναι τέλεια συγυρισμένο.

Είναι αυτή που είναι και έτσι ζητάει να την βλέπουν και οι άλλοι.
Η γυναίκα Δίδυμος τα πάει εξίσου καλά και με τους άνδρες και με τις γυναίκες. Είναι πάντα έτοιμη να δώσει φιλικές συμβουλές. Παίρνει ενεργά μέρος σε γυναικείες οργανώσεις και ξέρει να διοργανώνει με μοναδικό τρόπο συγκεντρώσεις για καφέ.

Δεν τα πολυκαταφέρνει με τον ισολογισμό των λογαριασμών του σπιτιού. Ευτυχώς έχει συνήθως το μισθό της, με τον οποίο τους καλύπτει. Στη γυναίκα Δίδυμο αρέσουν οι εκδρομές του Σαββατοκύριακου, όπως και στον άνδρα του ζωδίου αυτού και επιμένει ότι πρέπει ν' αποκτήσει δικό της αυτοκίνητο, για να τρέχει πατώντας μόνη της το γκάζι. Δεν είναι όμως από τους καλύτερους οδηγούς: αφαιρείται εύκολα και αλλάζει λωρίδα πιο συχνά απ' ότι χρειάζεται, ενοχλώντας τους πιο συντηρητικούς οδηγούς.

Για την γκαρνταρόμπα της, της αρέσουν οι αντιθέσεις – και τι συνδυασμούς κάνει, συνήθως! Μπορείτε πάντα να καταλάβετε πότε σας πλησιάζει μια γυναίκα Δίδυμος: από το θόρυβο που θα κάνουν τα πολυποίκιλα και περίεργα κοσμήματα της.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα