Ο άνδρας Σκορπιός

Είναι καταπληκτικός σε ότι αφορά εμπορικές υποθέσεις, οικονόμος χωρίς να γίνεται ποτέ τσιγκούνης στη διαχείριση των οικονομικών του – και, κυρίως, δεν εκμεταλλεύεται τους πιο αδύνατους απ' αυτόν. Αρκετές φορές θα σας μπερδέψει, όπως θα γίνει αδύνατο να παρακολουθήσετε εύκολα τη σκέψη του. Ένας Σκορπιός πάντα κρατάει τις υποσχέσεις του – αλλά πραγματοποιεί και τις απειλές του. Μην προσπαθήσετε να τον μιμηθείτε σ’ αυτή τη σκληρή συμπεριφορά του. Δεν του αρέσει να τον απειλούν και θα προτιμήσει να πεθάνει παρά να υποχωρήσει στις πιέσεις σας.

Βρίσκεται στο στοιχείο του όταν είναι στο πεδίο της μάχης και η δεξιοτεχνία του στη χρήση αιχμηρών αντικειμένων (όπως το νυστέρι) και όπλων, έχει σχέση με τον Άρη που κυριαρχεί στo ζώδιο του Σκορπιού. Παρά το γεγονός αυτό, δεν είναι ιδιαίτερα πολεμοχαρής. Του αρέσουν πολύ τα σπορ, όπου εκφράζει δημιουργικά τα ανταγωνιστικά του ένστικτα.

Είναι τέλειος σαν εραστής, αλλά μάλλον απαιτητικός σύζυγος. Επίσης, μπορεί να είναι αρκετά απότομος με τα παιδιά του, για τα οποία συνήθως είναι περήφανος και κάνει κάθε θυσία. Βέβαια, στο σπίτι ενός άνδρα Σκορπιού δεν υπάρχει θέμα για το ποιος αποφασίζει: οι απειλητικές σιωπές του επιβάλλουν σε όλους την τάξη.

Ένας άνδρας Σκορπιός συνήθως, πετυχαίνει στη ζωή του – και το αξίζει: πάντα βασίζεται στις ικανότητες του και ποτέ στους άλλους. Του αρέσει να ταξιδεύει και διαλέγει τα πιο ξεχωριστά μέρη, για τις διακοπές του. Επίσης, εκτιμάει τις ιδιαίτερες διασκεδάσεις, που του προσφέρει η πόλη. Είναι καλοφαγάς και έχει μοναδικό γούστο στο κρασί.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα