ΠΟΛΙΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ

Η σχέση κάθε ζωδίου με κρυστάλλους, πολύτιμους λίθους και μέταλλα

Εάν θέλετε να συμπληρώσετε τις γνώσεις σας, σχετικά με τους πολύτιμους λίθους και τα μέταλλα που αντιπροσωπεύουν το δικό σας ζώδιο, θα είστε κερδισμένοι. Σκεφτείτε μόνο, την θετική ενεργειακή επίδραση, που θα αντλήσετε έχοντας στην κατοχή σας την πολύτιμη πέτρα ή μέταλλο που σας ταιριάζει.

Στην φλεγματική ιδιοσυγκρασία του Κριού, ταιριάζει το κοράλλι και ο αμέθυστος. Ο σίδηρος επίσης, είναι το μέταλλο που αντιστοιχεί στην δυναμικότητά του.

Ο Σκορπιός εκπροσωπείται από τον όνυχα και τον αμέθυστο. Το πλουτώνιο και ο σίδηρος είναι τα μέταλλα που αντιπροσωπεύουν τον ατσάλινο χαρακτήρα του Σκορπιού.

Στην υπομονετική φύση του Ταύρου, ταιριάζει το διαμάντι, και στον ήρεμο ψυχισμό του, το βαθυγάλανο ζαφείρι..

Η πολύτιμη πέτρα του Ζυγού είναι το διαμάντι, ενώ στον αρμονικό ψυχισμό του θα ταίριαζε και η άκουα μαρίνα. Ο χαλκός είναι το μέταλλο που ταιριάζει στην ισορροπημένη φύση του Ζυγού και του Ταύρου.

Οι Δίδυμοι έχουν για θεραπευτική πέτρα το σμαράγδι. Το κρύσταλλο και η γαλανή άκουα μαρίνα ταιριάζουν στην δραστήρια ζωή των Διδύμων.

Η πολύτιμη πέτρα της Παρθένου είναι επίσης το σμαράγδι, το κίτρινο ζαφείρι, και ο κίτρινος αχάτης. Το μέταλλο που ταιριάζει στη συλλογικότητα και αφοσίωση της Παρθένου και των Διδύμων, είναι ο υδράργυρος.

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύεται από το μαργαριτάρι. Το πράσινο σμαράγδι και η άχρωμη διαφανής πέτρα ταιριάζουν με την ευαισθησία του Καρκίνου. Το μέταλλό του είναι το ασήμι.

Ο Λέοντας αντιπροσωπεύεται από το ρουμπίνι, από το διαμάντι, και το χρυσοκίτρινο τοπάζι. Το μέταλλο που δένει με τον ηγετικό και ενωτικό χαρακτήρα του Λέοντα, είναι ο χρυσός.

Το ζαφείρι επίσης, θα μπορούσε να αντιπροσωπεύσει την πνευματική φλόγα του Τοξότη.

Ο Ιχθύς αντιπροσωπεύεται από το τοπάζι, τα κοράλλια και τα όστρακα της θάλασσας λόγω του κυβερνήτη του Ποσειδώνα. Ο κασσίτερος, είναι το μέταλλο που ταιριάζει στη διεισδυτική φύση των Ιχθύων και στην φιλοσοφική αναζήτηση του Τοξότη.

Ο όνυχας και το ρουμπίνι αντιπροσωπεύει τη μεθοδικότητα και το ρεαλισμό του Αιγόκερω. Ο μόλυβδος αντιπροσωπεύει την επιμονή του.

Ο οικουμενικός Υδροχόος αντιπροσωπεύεται από το βαθυγάλανο ζαφείρι. Το ουράνιο, είναι το ευεργετικό του μέταλλο.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα