ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας άντρας δεν μπορεί να παίξει εύκολα με μια γυναίκα Παρθένο. Είναι πάντα σοβαρή και συντηρητική και αποκρούει με ειρωνεία και κάθε επιπόλαιο φλερτ.

Για να την κατακτήσει κανείς θα πρέπει πρώτα να κερδίσει την εκτίμηση της, και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει είναι να είναι εργατικός, επιδέξιος, λιγόλογος, σοβαρός, αλτρουιστής και οικονόμος.

Το να κάνει κανείς ένα ακριβό δώρο σε μια τέτοια γυναίκα δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Είτε θα το δεχτεί χωρίς κανένα ενθουσιασμό, είτε θα το απορρίψει, κατηγορώντας το θαυμαστή της για υπερβολική σπατάλη.

Για να προσελκύσει κανείς το ενδιαφέρον της και να κερδίσει την εκτίμηση της θα πρέπει να δουλεύει μαζί της, γιατί οι γυναίκες Παρθένοι δεν ξέρουν τίποτε άλλο εκτός από το σπίτι και τη δουλειά τους. Στη δουλειά, λοιπόν, θα πρέπει να της δείξει τις ικανότητες του, να της ζητήσει συχνά τη βοήθεια της, να της ζητήσει ακόμη τη γνώμη της για τις επαγγελματικές και ηθικές ικανότητες καθώς και το χαρακτήρα των άλλων συναδέλφων και να δείξει ότι συμφωνεί με τη γνώμη της.

Δεν χρειάζεται να την καλέσει για φαγητό. Είναι προτιμότερο να κάνει την πρόταση του που πρέπει οπωσδήποτε να είναι σοβαρή στον τόπο της δουλειάς.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα