ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γυναίκες Καρκίνοι ερωτεύονται συνήθως σε πολύ μικρή ηλικία ένα πολύ μεγαλύτερο άντρα και φυσικά απογοητεύονται, λόγω της απειρίας τους αλλά και των άλλων πρακτικών δυσκολιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο άντρας που γίνεται αντικείμενο του έρωτα μιας νεαρής Καρκίνου δεν το μαθαίνει ποτέ.

Αυτή η κατάσταση όμως, που δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα εφηβικό παιχνίδι και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, γιατί κινείται σχεδόν πάντοτε στον κόσμο της φαντασίας, αφήνει μια αγιάτρευτη πίκρα σε κάθε νέα γυναίκα Καρκίνο, έτσι που σε οποιαδήποτε κατοπινή της γνωριμία να φέρεται ψυχρά, και να είναι κλεισμένη στον εαυτό της.

Αν, λοιπόν, ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα Καρκίνο θα πρέπει να δείξει μεγάλη υπομονή για να την κατακτήσει. Για να κατακτήσει μια τέτοια γυναίκα πρέπει κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Για να κερδίσει όμως κανείς την εμπιστοσύνη της γυναίκας Καρκίνου δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα. Τα δώρα τη συγκινούν, αλλά δεν είναι αρκετά. Η γνωριμία πρέπει να κρατήσει αρκετό καιρό ώστε να προλάβει να παρουσιαστεί κάποια δυσκολία, και εκεί ο άντρας πρέπει να δείξει την ικανότητα του να τη βοηθήσει αποτελεσματικά.

Ένα κόλπο που έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για την κατάκτηση μιας γυναίκας Καρκίνου είναι η δημιουργία μιας τεχνητά δύσκολης κατάστασης, όπου ο ενδιαφερόμενος εμφανίζεται σαν ήρωας. Ακόμη κι αν αργότερα η γυναίκα Καρκίνος καταλάβει την αλήθεια, θα τον συγχωρήσει και θα το εκτιμήσει σαν μια επιπλέον απόδειξη αγάπης.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα