ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επίδειξη σοβαρότητας, καλής καταγωγής, ανώτερης κοινωνικής θέσης, οικονομικής άνεσης είναι τα στοιχεία που θα γοητεύσουν τη σοβαρή γυναίκα Αιγόκερω, που σιχαίνεται τους γυναικοκατακτητές και τους εφήμερους έρωτες.

Συνήθως, η γυναίκα Αιγόκερως κάθεται σιωπηλή σε μια γωνιά γεμάτη απογοήτευση και μελαγχολία. Μην προσπαθήσετε να την κάνετε να γελάσει. Η θλίψη την τρέφει. Μην της πείτε κολακείες, θα αντιδράσει άσχημα. Μην της ζητήσετε να σας πει τον πόνο της. Συνήθως δεν υποφέρει από τίποτα, εκτός από το γεγονός πως τη βασανίζουν οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες της και οι επιτυχίες των άλλων. Αν προσπαθήσετε να βρείτε άκρη με τη μελαγχολία της, μπορεί είτε να αποκρουστείτε με σιωπή είτε να πέσετε θύμα μιας ακατάσχετης και ανυπόφορης φλυαρίας.

Για να κατακτήσετε μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να μιλήσετε αδιάφορα, χωρίς να την κοιτάτε στα μάτια, για την οικονομική σας άνεση, για την καταγωγή σας, για τη σπουδαία σας κοινωνική θέση, που υπάρχουν προοπτικές να γίνει σπουδαιότερη, για τις μεγάλες σας φιλοδοξίες, για την απόφαση σας να αγωνιστείτε σοβαρά για τη διατήρηση του κοινωνικού καταστημένου.

Αν δείτε πως ενδιαφέρεται, πράγμα που θα φανεί από μια λάμψη στα μάτια της, καλέστε τη σε ένα πλούσιο γεύμα, στο ακριβότερο εστιατόριο, έστω και αν δεν σας αρέσει η κουζίνα του. Μιλήστε για τα ίδια πράγματα αναλυτικότερα. Μη βιαστείτε να την καλέσετε στο σπίτι σας. θα το πάρει στραβά. Ομολογήστε πως από καιρό ψάχνετε να βρείτε μια σοβαρή γυναίκα και κάντε της πρόταση γάμου, από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα