ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Θετικά στοιχεία
Ο άντρας Δίδυμος χρειάζεται μια σύζυγο που να μπορεί να συμμεριστεί τα πνευματικά του ενδιαφέροντα, ελάχιστα αφοσιωμένη στο σπίτι και πρόθυμη να αλλάξει κάθε στιγμή σπίτι και περιβάλλον. Αν ένας αισθηματικός δεσμός αποτελέσει εμπόδιο στις διανοητικές φιλοδοξίες του, δεν θα διστάσει να τον διακόψει, μόνο και μόνο για να συνεχίσει απερίσπαστος τις έρευνες του.
Τη γυναίκα τη θεωρεί σύντροφο στις αδιάκοπες διανοητικές του περιπέτειες, πρόθυμο κοινό για να παρακολουθεί τις ανακαλύψεις του και τέλος ενεργητικό συνομιλητή, που μπορεί να δέχεται τις απόψεις του αλλά και να προβάλλει βασικές αντιρρήσεις.
Λίγες γυναίκες προκαλούν τόσο πολύ το ενδιαφέρον των αντρών όσο οι γυναίκες Δίδυμοι. Όχι μόνο τους μαγνητίζει, αλλά και να τους κρατά κοντά της, χάρη στον πλούσιο ψυχικό της κόσμο. Όλοι τη θαυμάζουν, εκτός βέβαια από τις συντηρητικές γυναίκες, που τη θεωρούν τεμπέλα και μόνιμα απασχολημένη με αντρικές δουλειές. Μια γυναίκα Δίδυμος χρειάζεται έναν άντρα με πλούσιο διανοητικό κόσμο και αρκετά έξυπνο ώστε να την αφήσει να έχει πολλούς θαυμαστές. Είναι πιστή μόνο αν ο άντρας της δεν απαιτεί αποκλειστικότητα. Μπορεί το σώμα της να του ανήκει, αλλά ποτέ το πνεύμα της. Αυτό προορίζεται εξαρχής να ανήκει σε όλους. Συνήθως οι γυναίκες Δίδυμοι διαλέγουν για σύζυγο τον πιο έξυπνο από τους αμέτρητους θαυμαστές τους.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα