ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός δεν φλερτάρετε, γιατί φλερτάρει ασταμάτητα. Το πρόβλημα για τη γυναίκα που τον θέλει δεν είναι πώς να τον γοητεύσει, αλλά πως να τραβήξει την προσοχή του από τις άπειρες άλλες γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν.
Όταν ένας Ζυγός βρεθεί σε κάποια κοινωνική συναναστροφή θα φλερτάρει όλες τις γυναίκες που βρίσκονται εκεί, ανεξάρτητα από ηλικία και εμφάνιση. Έχει πάντα να πει δυο καλά λόγια σε κάθε γυναίκα και ξέρει πώς να κολακέψει τον εγωισμό της. Ο Ζυγός ξέρει πάρα πολύ καλά τη γυναίκα. Την ξέρει καλύτερα και από τον ίδιο της τον εαυτό. Μπορεί να αποκαλύψει αρετές σε μια γυναίκα που η ίδια δεν τις έχει ποτέ της υποψιαστεί.

Το πρόβλημα, λοιπόν, της γυναίκας που ενδιαφέρεται για ένα Ζυγό είναι ο ανταγωνισμός με τις άλλες. Για να την ξεχωρίσει, θα πρέπει πάνω απ' όλα να προσέξει την εμφάνιση της. Ένας Ζυγός σιχαίνεται το κακό γούστο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επέμβει στη συζήτηση, υποστηρίζοντας κάποια δίκαιη υπόθεση ή λέγοντας κάποια αλήθεια, έστω κι αν είναι δυσάρεστη. Ο Ζυγός εκτιμάει πάντα τις ειλικρινείς γυναίκες και θα εντυπωσιαστεί.

Αυτή η μέθοδος είναι αρκετή για να κάνει τον Ζυγό να σας πλησιάσει. Όταν βρεθείτε μόνοι, εκείνος φυσικά θα προσπαθήσει να σας γοητεύσει, ώστε να βρεθείτε στο κρεβάτι μαζί το συντομότερο δυνατό. Κανείς δεν σας αρνείται αυτή την υπέροχη εμπειρία, αλλά, αν θέλετε να τον κρατήσετε, θα πρέπει να επιμείνετε στις απόψεις σας για την ομορφιά και την αρμονία. Να του πείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε αν δεν υπάρχει το κατάλληλο ρομαντικό και αρμονικό κλίμα. Όλα τα άλλα είναι δική του δουλειά.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα