ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άντρας Υδροχόος μπορεί να γοητεύσει μια γυναίκα χάρη στις μεγάλες του ιδέες, τα μεταρρυθμιστικά του σχέδια, την αυτοθυσία και τον αλτρουισμό του. Πρέπει, όμως, η γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση, γιατί εκείνος, συνεπαρμένος με τα οράματα του, δεν θα την κοιτάξει ούτε για μια στιγμή ερωτικά.

Πολλές φορές ο άντρας Υδροχόος χρησιμοποιεί τις μεγάλες του ιδέες για να γοητεύσει το γυναικείο φύλο. Μια γυναίκα όμως δεν μπορεί να διακρίνει εύκολα αν η μεγάλη διανοητική επίδειξη αφορά την ίδια αποκλειστικά ή αν κάποια στιγμή ο Υδροχόος έχει ξεφύγει από τον αρχικό του σκοπό και έχει παρασυρθεί από τα λόγια του. Δεν μπορεί να ξέρει αν συνεχίζει να μιλάει επειδή ενδιαφέρεται για την ίδια ή αν τη χρησιμοποιεί απλά σαν πρόθυμο ακροατήριο.

Η γυναίκα που θα ενδιαφέρεται πραγματικά για έναν τέτοιο εξωπραγματικό και ονειροπόλο άντρα θα πρέπει ή να συμμερίζεται τις ιδέες του ή να αδιαφορεί γι' αυτές, αλλά να βλέπει τον ίδιο σαν ένα γλυκό και χαριτωμένο μωρό, που φλυαρεί αδιάκοπα για κάθε είδους ανοησίες.

Ο τρόπος προσέγγισης ενός Υδροχόου είναι πολύ απλός. Η ενδιαφερόμενη γυναίκα, αφού τον αφήσει να φλυαρήσει μία ή δυο ώρες, ανάλογα με την υπομονή της, ξαφνικά του κλείνει το στόμα με ένα φιλί!...

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα