ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άντρας Τοξότης είναι υπέροχος εραστής, γεμάτος τρυφερότητα και κατανόηση για τις γυναίκες που θα κάνουν έρωτα μαζί του. Ωστόσο, οι γυναίκες τον αποφεύγουν, γιατί λέει πολλά και δεν του έχουν εμπιστοσύνη. Δεν μπορεί να κρύψει τις προθέσεις του, με αποτέλεσμα να γίνεται πολλές φορές χυδαίος και μετά να απορεί γιατί η γυναίκα που πλησίασε δεν εκτίμησε την ειλικρίνεια του.

Λόγω της απότομης και συχνά ενοχλητικής συμπεριφοράς του, ακόμη κι αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται γι' αυτόν, της είναι δύσκολο να τον πλησιάσει γιατί προσπαθεί πάντα να την παρακολουθήσει.

Έτσι, το φλερτ με τον Τοξότη χρειάζεται κάποια εξυπνάδα, αφού δεν δυσκολεύεται να δεχτεί μια πρόσκληση από μια γυναίκα. Ένα χαμόγελο ή ένα βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα είναι αρκετά για να τον κάνουν να ενθουσιαστεί με μια γυναίκα. Το πρόβλημα είναι αν η ίδια η ενδιαφερόμενη θα μπορέσει να διακρίνει πίσω από την εκρηκτική παρουσία του Τοξότη την καλή του την καρδιά, τη φιλοτιμία του, την αγάπη του για τις γυναίκες, την προσπάθεια του να καλλιεργήσει πάντα τον πνευματικό κόσμο της γυναίκας που έχει δίπλα του.

Αν, όμως, η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για τον Τοξότη, δεν θα πρέπει να τον προκαλέσει, γιατί θα γίνει φορτικός και δεν θα την αφήσει ήσυχη ώσπου να πετύχει το σκοπό του.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα