ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία του Σκορπιού έγκειται στο μαγνητισμό της προσωπικότητας του. Μια γυναίκα γοητεύεται απ’ αυτόν χωρίς να ξέρει τι ακριβώς της αρέσει. Όπως περίπου η πεταλούδα από το φως της λάμπας.
Πριν όμως προχωρήσει περισσότερο μαζί του, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τα αισθήματα της. Κι αυτό, γιατί ο Σκορπιός δεν ανέχεται παιχνίδια. Η γυναίκα που τον πλησιάζει πρέπει να ξέρει τι ζητάει απ' αυτόν.

Σπάνια ο Σκορπιός θα επιτεθεί πρώτος. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί ν’ ανεχθεί την άρνηση. Έτσι, η γυναίκα που ενδιαφέρεται γι’ αυτόν θα πρέπει να του δείξει με τον τρόπο της τα αισθήματα της και να τον βεβαιώσει πως ο δρόμος είναι ελεύθερος.

Σ’ αυτή τη φάση, ο Σκορπιός θα αρχίσει να ρωτάει ακόμη και άσχετα πράγματα για να μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματα του, θέλει να ξέρει πάντα πού πατάει και να είναι σίγουρος πως δεν χάνει τα λόγια του. Η γυναίκα πρέπει να του δείξει καθαρά τις προθέσεις της και ακόμη μέχρι πού θα ήθελε η ίδια να προχωρήσει η σχέση τους. Έτσι, θα αρχίσει η πρώτη συμφωνία, που ο Σκορπιός είναι βέβαιο ότι θα της τηρήσει. Δεν θα ζητήσει ποτέ περισσότερα από όσα συμφωνήθηκαν να του παραχωρηθούν.
Μην παίζετε ποτέ με ένα Σκορπιό. Μην τον πλησιάσετε αν δεν ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε από αυτόν.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα