ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος μπορεί να συγκινήσει μια γυναίκα χάρη στην εργατικότητα, τη φιλοτιμία του, την αυτοθυσία του και τη μεγάλη του επιδεξιότητα.

Δεν συγκινείται όμως εύκολα ούτε από κολακείες ούτε από άλλες εκδηλώσεις θαυμασμού. Αντίθετα, μάλιστα, τα πολλά κομπλιμέντα τον κάνουν καχύποπτο.

Για να ανοίξει την καρδιά του θα χρειαστεί πολύς καιρός και μεγάλη προσπάθεια, μια που από τη φύση του δεν ενδιαφέρεται για τον έρωτα και τις γυναίκες.

Ο καλύτερος τρόπος για να πλησιάσει μια γυναίκα έναν τέτοιο σοβαρό και εργατικό άντρα είναι να προσπαθήσει να κερδίσει τη φιλία του. Μ' άλλα λόγια, θα πρέπει να συμμεριστεί τις απόψεις του για τους άλλους, να δείξει ενδιαφέρον για τη δουλειά του, να του ζητήσει ίσως να της μάθει το επάγγελμα του.

Αν τον καλέσει σπίτι της, ένα μικρό λιτό γεύμα είναι υπεραρκετό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να του εξηγήσει τα προβλήματα της, παραφουσκώνοντας τα κάπως, και να ζητήσει τη βοήθεια του. Ο άντρας Παρθένος συγκινείται όταν μια γυναίκα επικαλείται την επιδεξιότητα και τον αλτρουισμό του.

Αν μια γυναίκα συνεχίσει να κάνει παρέα με έναν άντρα Παρθένο για πολύ καιρό, θα τον δει κάποια στιγμή να της κάνει ξαφνικά πρόταση γάμου.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα