ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ

Σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση δεν μπορεί να μη σας τραβήξει το ενδιαφέρον ο εντυπωσιακός Λέων. Αν αποφασίσει πως πράγματι αξίζει τον κόπο να τον πλησιάσετε περισσότερο, δεν έχετε παρά να του κάνετε ένα κομπλιμέντο. Φυσικά, δεν θα σας δώσει σημασία, γιατί όλοι τον κολακεύουν. Προχωρήστε λοιπόν σε μια σειρά από κομπλιμέντα, προσπαθώντας να πρωτοτυπήσετε.

Για να σας ξεχωρίσει πρέπει να έχετε πλούσια και περιποιημένη εμφάνιση. Αν σας πλησιάσει, και αφού δείτε ότι τα κομπλιμέντα σας τον κολακεύουν, προχωρήστε σε μια πρόσκληση σε πολυτελέστατο γεύμα ή σε κάποια επίσημη δεξίωση. Προσπαθήστε να τον πείσετε ότι αν έρθει μαζί σας θα έχει κάποιο κοινωνικό όφελος.
Δεν χρειάζεται να του τα δώσετε όλα από την πρώτη φορά. Ερεθίστε τη φαντασία του και υποσχεθείτε του περισσότερα για την επομένη. Από περιέργεια και από εγωισμό θα ξανάρθει.

Αν τον κολακέψετε από την πρώτη φορά, θα το θεωρήσει υποχρέωση σας να κάνει έρωτα μαζί σας. Αντισταθείτε στον πειρασμό, γιατί αν τον αφήσετε να περιμένει όχι μόνο θα σας εκτιμήσει περισσότερο, αλλά και θα αποδώσει καλύτερα. Ζητήστε του να σας υποσχεθεί ότι θα είναι μόνο δικός σας για ένα μικρό χρονικό διάστημα, έστω και αν στο διάστημα αυτό δεν συναντηθείτε μαζί του. Μ' αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσετε ό,τι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει. Αν θέλετε να τον κρατήσετε, μην ξεχνάτε να τον κολακεύετε συχνά όπως και την πρώτη φορά.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα