ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο αξιαγάπητος άντρας Καρκίνος μπορεί να γίνει παιχνίδι στα χέρια της γυναίκας που θα δείξει ενδιαφέρον για το άτομό του. Αργεί ωστόσο πολύ να δείξει τον πλούσιο αισθηματικό του κόσμο. Πολλές φορές πνίγεται κυριολεκτικά από την ανάγκη να δείξει την αγάπη και τη στοργή του σε κάποιον, χωρίς να έχει συγκεκριμένο στόχο.
Δεν χρειάζονται μεγάλα κόλπα για να τον πλησιάσει μια γυναίκα. Ούτε σπουδαία γεύματα, ούτε εξεζητημένο ντύσιμο, ούτε ιδιαίτερη κόμμωση, ούτε μεγάλα λόγια.

Οι Καρκίνοι αγαπούν τις απλές γυναίκες. Φτάνει κάποια να τον πλησιάσει με ειλικρίνεια, να του δείξει ότι συμμερίζεται τη γνώμη του πως ο κόσμος σήμερα έχει καταντήσει πολύ πεζός, να του εκφράσει τα όνειρα της για μια ευτυχισμένη οικογένεια, κι αυτός θα δείξει αμέσως ενδιαφέρον.

Το φλερτ θα πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο, αλλά με μεγάλη υπομονή, γιατί ο Καρκίνος δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις και φοβάται να δείξει τον ψυχικό του κόσμο, από φόβο μην πληγωθεί.

Μια συζήτηση μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε χώρο. Ο Καρκίνος δεν χρειάζεται υλικά αντικείμενα και ερωτική ατμόσφαιρα, αλλά ανθρώπινη ζεστασιά και συναισθηματική παρουσία. Μια τρυφερή ματιά, ένα χάδι, μια εκδήλωση κατανόησης έχουν για τον άντρα Καρκίνο πολύ μεγαλύτερη αξία από τα μεγάλα λόγια.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα