ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΥΣ

Αν οι άλλοι άντρες γοητεύουν τις γυναίκες με το δυναμισμό τους, την εξυπνάδα τους, την εργατικότητα ή την ικανότητα τους, οι άντρες Ιχθείς απευθύνονται κατευθείαν στα μητρικά αισθήματα της κάθε γυναίκας. Με την αφελή συμπεριφορά τους προκαλούν τον οίκτο και τις ενοχές της.

Αν γοητευτείτε από τον ήσυχο άντρα Ιχθύς, που θα κάθεται παραπονεμένος σε μια γωνιά, δεν έχετε παρά να τον πλησιάσετε και να του ζητήσετε να σας πει τον πόνο του.

Θα σας πει πόσο κακή είναι η κοινωνία μαζί του, πόσο οι άλλοι άντρες ζηλεύουν τις ικανότητές του, πόσο θα ήθελε να έβρισκε μια γυναίκα που να τον καταλαβαίνει και να του συμπαραστέκεται στη ζωή.
Μπορεί όλα αυτά να σας συγκινήσουν. Αν ναι, τότε πιάστε τον από το χέρι και οδηγήστε τον όπου θέλετε, θα σας ακολουθήσει υπάκουα και με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Αν οι προθέσεις σας είναι απλά και μόνο να τον βοηθήσετε χωρίς να κάνετε έρωτα μαζί του, μην έχετε ψευδαισθήσεις, θα αντιμετωπίσει την άρνηση σας για σεξ με τόσο θλιμμένο ύφος, ώστε το αίσθημα ενοχής που θα σας προκαλέσει θα σας κάνει να υποταχθείτε στη θέληση του. Αν και πολλές γυναίκες αντιστέκονται με επιτυχία στη βία, στην κολακεία, στην περιποιητικότητα, λίγες είναι αυτές που μπορούν να πουν όχι σε κάποιον που κάνει έκκληση στον οίκτο τους.

Αν βιαστείτε να τα φτιάξετε με έναν άντρα Ιχθύς θα πρέπει να ξέρετε ότι δύσκολα θα ξεμπλέξετε μαζί του. θα σας ακολουθεί παντού. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν θέλετε μια σχέση μαζί του, αλλά δύσκολα θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από την παρουσία του.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα