ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο άντρας Δίδυμος είναι εγωκεντρικός, αλλά και με διχασμένη προσωπικότητα. Πιστεύει πως οι γυναίκες χωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες: τις όμορφες και τις άσχημες, τις έξυπνες και τις κουτές, τις καλές και τις κακές.
Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για κάποιο Δίδυμο, δεν θα πρέπει να βιαστεί να τον πλησιάσει. Είναι καλύτερα να μείνει στο περιθώριο και να μελετήσει προσεκτικά ποια είναι τα στοιχεία που τον κάνουν να τοποθετεί τις γυναίκες στη μια ή στην άλλη κατηγορία.

Αφού συγκεντρώσει τα στοιχεία αυτά, δεν έχει παρά να κάνει μια κατά μέτωπο επίθεση, δείχνοντας του πως είναι και όμορφη και έξυπνη και καλή. Η εξυπνάδα θα μετρήσει βέβαια περισσότερο απ' όλα.
Αν ένας Δίδυμος θεωρήσει μια γυναίκα κουτή, δύσκολα θα αλλάξει γνώμη, εκτός αν η ίδια προσπαθήσει να του αποδείξει το αντίθετο. Ο Δίδυμος γοητεύεται από κάθε διανοητική αποκάλυψη και ενθουσιάζεται όταν μια γυναίκα τον αναγκάσει να αλλάξει τη γνώμη που είχε για το άτομο της.

Μια γυναίκα που ερωτεύεται έναν Δίδυμο δεν χρειάζεται να κάνει το πρώτο βήμα. Αρκεί να φροντίσει να του δείξει τις διανοητικές της ικανότητες ή τις βαθύτερες γνώσεις της για ένα συγκεκριμένο θέμα, και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Προηγούμενη σελίδα - Κεντρική σελίδα